Sommy
Uw persoonlijke sommelier van Grandcruwijnen
Ontgrendel jouw persoonlijke wijnreis
Log in op je account om je Sommy geschiedenis op te slaan en persoonlijke wijnadviezen op maat te ontvangen.
Hoe wilt u uw gerecht samenstellen?
Stap voor Stap
Selecteer ingrediënten via een geleide aanpak
Tekstbeschrijving
Beschrijf uw gerecht in uw eigen woorden
Recept URL
Voer een URL in naar een online recept
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Selecteer uw hoofdingrediënt
Hoe wordt het bereid?
Welke bijgerechten?
Selecteer één of meerdere opties
Selecteer uw saus
Extra smaken of ingrediënten?
Selecteer één of meerdere opties
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Uw wijn aanbevelingen
Er zijn geen wijn aanbevelingen gevonden voor uw selectie.
Recent samengestelde combinaties
Bekijk wat anderen recent hebben samengesteld
Gestoomde Mosselen
Hoofdingrediënt: Schaaldieren
Bereidingswijze: Gestoomd
19 uur geleden
Gestoomde Schaaldieren met Groenten in Wijnsaus en Kruiden
Hoofdingrediënt: Schaaldieren
Bereidingswijze: Gestoomd
19 uur geleden
Sous-vide kalfsfilet met gegrilde paprika en aardappel cannelloni in paprikaschuim, geserveerd met ui crunch en tuinkruiden
Hoofdingrediënt: kalfsfilet
Bereidingswijze: sous-vide en kort grillen
1 dag geleden
Sous-vide kalfsfilet met paprikaschuim, aardappel cannelloni en groenten
Hoofdingrediënt: kalfsfilet
Bereidingswijze: sous-vide en kort grillen
1 dag geleden
Gegrilde Rundvlees Biefstuk met Aardappelen en Tomatensaus met Kruiden en Specerijen
Hoofdingrediënt: Rundvlees
Bereidingswijze: Gegrild
1 dag geleden
Sous-vide kalfsfilet met gegrilde aardappel cannelloni, ui crunch en paprikaschuim met tuinbonen en morieljes
Hoofdingrediënt: kalfsfilet
Bereidingswijze: sous-vide en daarna grillen
1 dag geleden